lauantai 9. toukokuuta 2009

Oikein loistavan viisuisaa paivaa taalta Moskovasta. Niin kuin naette, ne hassut suomalaiset aakkoset eivat toimi nailla paikallisilla koneilla, joten jatkan keskusteluani ilman pisteita vokaalien paalla. Myos nappaimisto on hitusen hassu. Saavuimme tana aamuna puoli yhdeksan aikaan Moskovaan ja talla hetkella kadet ovat melko kuolleet laukkujen kantamisesta. Euroviisufiilis alkaa vahitellen valtaamaan mielta ja tuntuu kuin olisi jo ihan joku stara vahintaankin.

Itse areena on ihan kasittamattoman suuri. Lavalle mahtuisi rakentamaan pari-kolme omakotitaloa poikineen. Kyllahan tanne tuhansia katsojia myos mahtuu. Venalainen olut on melkoisen hyvaa ja se maistuu jo nain brunssi-aikaan. Matkalaukut tungettiin johonkin vasyneeseen sailytyspisteeseen, jossa enemman ja vahemman kielitaitoiset vosukat niita yrittavat vahtia.

Tanaan on tiedossa Kyproksen ja Kreikan yhteisjuhlallisuudet. Mita pitavat sisallaan, se selvinnee lahitunteina! Valitettavasti juuri talla hetkella ei ole kuvia teille rakkahille nayttaa, mutta lupaan, etta myos kuvamateriaalia tulee myohemmin. Ai niin! Ja venajan kielellakin on parjatty jopa mukavasti!

Glitterin loistoisin terveisin,

Toni

Ei kommentteja: