sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Survivers
















Ensimmainen eurovisiopaiva on takana ja se alkoikin mukavasti Ukrainan delegaation isannoimilla juhlilla EuroDomissa (joka taas on akkreditoitujen tyyppien oma huviluola). Tarjolla oli esityksia useista taman vuoden maista. Kuviin paasivat jo mm. Maltan, Azerbaidzanin ja Moldovan edustajat seka Ruslana ja viime vuoden Ukrainan Ani Lorak. Verka Serduchka muisti meita videotervehdyksella. Kooltaan tuo euroklubi on historian suurin, kuinkas muuten. Euroklubilla oli myos mahdollisuus tutustua muiden maiden delegaatioiden jaseniin ja sainpa sielta muutaman uuden facebook-tuttavankin, mm. australialaisen Lindyn kanssa tuli keskusteltua pitkat patkat. Eniten helmea oli kylla myos se, etta Ukraina tarjosi kaikille vierailleen oluet koko illan. Eilisen illan jalkeen kamerassa oli 220 kuvaa. Sattuneesta syysta aamulla kuvista tuli poistettua puolet. ;)

Saa on hellinyt turisteja taalla Moskovassa. Toistaiseksi aurinko on helottanut kirkkaalta taivaalta ja lampotila pysyy miellyttavasti 20 ja 25 asteen valimaastossa. Pieni tupamme hostellissa on tayteen ahdettu ja taydemmaksi viela muuttuu, kun lehdistokraasa lisaantyy viikon kuluessa. Tanaan on tiedossa rentoilua pressikeskuksessa ja illalla viralliset avajaisbileet. Taysin tipaton ei taida tulla tastakaan illasta siis. Huomenna alkaa sitten kisailu toden teolla, kun ensimmaisen semifinaalin kenraaliharjoitukset kaynnistyvat. Harjoitusten perusteella voisi sanoa, etta Norjan lisaksi myos Ukraina on kova sana.

1 kommentti:

EevaM kirjoitti...

Kivaa lukea näitä teidän kuulumisia! :) Pitäkäähän meidät ajan hermolla ja lisäilkää kuvia. Pitäkää huolta toisistanne ja nauttikaa! <3