tiistai 12. toukokuuta 2009

Tie uuteen paivaan!

Eilinen maanantai-paiva paattyi kovin glamourintayteisissa tunnelmissa, kun paasin yhteiskuvaan hallitsevan Miss Maailman Ksenija Suhinovan kanssa (viides kuva), tosin tuo armas yhteiskuva on toisella kameralla. Naytettakoon se myohemmin! Kseniahan on tuttu kasvo Eurovision 2009 -mainoksista seka myos laulujen valissa esiteltavista "postikorteista", jotka ovat kerrassaan upeita. Tassa myos muutama otos hallin sisalta eilisista harjoituksista. Lava on VALTAVA! Eika tuo hallikaan mikaan ihan minimaalinen ole.

Maanantai meni rauhallisissa merkeissa, lahinna toipuessa sunnuntaisista juhlallisuuksista. Tanaan tiistaina sen sijaan on SE paiva! Eli ensimmainen semifinaali on vuorossa illalla Suomen aikaa kymmenelta. Muistakaahan katsoa ja aanestaa! Itse katsomme tassa paivalla viela pressikeskuksen naytoilta tuon semifinaalin viimeisen kenraaliharjoituksen. Nahtavaksi jaa, onko myos Natalia petrannut. Tahan valiin ei oikein muuta voi sanoa. Huomenna toivottavasti kirjoitellaan sitten jo innostuneen hysteerisissa merkeissa, jos ja KUN Suomi sen tiensa finaaliin raivaa.

Kaikki nama kuvat suurentuvat klikkaamalla ;)


















1 kommentti:

EevaM kirjoitti...

Uskomatonta, kuuntelen juuri tuota otsikkosi biisiä :P Mahtavaa, pääsit missin kainaloon!! :) Ihanaa viisupäivää teille! SUOMI FINAALIIN! :)