maanantai 24. toukokuuta 2010

Kuinka sitä kuuta oikein pitäisi kuiskata?

Kuunkuiskausoperaatio jatkuu jo kolmatta päivää. Tänään on tiedossa jo tositoimia sekä faneilla, lehdistöllä että artisteilla, nimittäin ensimmäinen kenraaliharjoitus on edessä! Kenraaliharjoituksista on tulossa suoraakin kommentointia vielä huomenna, tiistaina, kun harjoituksia on mahdollista seurata pressikeskuksesta käsin. Tänään ajattelin rentoilla ja mennä katsomaan harjoitusta itse areenalle, kun nyt sellainenkin mahdollisuus on suotu.

Eilen euroviisukaupungissa vietettiin virallisia avajaisia pormestarin residenssissä. Kutsuja tarjottiin delegaatioille kuitenkin niukasti eikä sellaista minunkaan edustuslokerooni tullut. Tästä ei huonerahvaamme kuitenkaan masentunut, vaan päätimme järjestää aivan omat, astetta virallisemmat avajaiskemut! Avajaisista poiki runsaasti artistikuvia, joita on mahdollista tarkastella lähemmin esimerkiksi facebookissa. ;) Eiliseen päivään mahtui kuitenkin myös paljon muuta. Olihan tuo viimeinen tekninen harjoituspäivä. Nyt pitäisi siis kaikilla artisteilla olla viimeistään paketit kasassa ja kretongit tanassa. Seuraavassa muutama otos eiliseltä päivältä. Kuten aina, lisää kuvia ja tunnelmia on vielä tulossa. Huomenna on tiedossa ensimmäisen semifinaalin kenraaliharjoituksen (mm. Suomen esityksen) livekommentointia kello 15 alkaen, joten pysykäähän kuulolla!


Ylläolevassa kuvassa Irlannin Niamh Kavanagh - maansa tämän vuoden euroviisuedustaja sekä vuoden 1993 viisujen voittaja. Lehdistötilaisuudessaan Niamh sekä nauratti että itketti toimittajia. Parhaita lehdistötilaisuuksia euroviisumatkojeni varrelta.



Ei kommentteja: